Scroll to top

Stiri Recente

În apropierea sezonului rece, merită să consacrați timp dotării ATV-ului sau...

Linhai M565L EPS 4x4 2020 reprezinta cel mai nou model de ATV...

Motociclete Kawasaki pentru detinatorii de permis A2


Cei care vor sa isi ia o motocicleta care poate fi condusa cu permis A2 pot arunca o privire la lineup-ul de motociclete Kawasaki

Z400 – Cea mai noua aditie in gama de motociclete Kawasaki de serie Z. Un adevarat partener supernaked care exceleaza in navigarea prin jungla urbana. Modelul de fata livreaza prin motorul 399cc o performanta marita fata de predecesorii sai: 33,4kW (cu 4,4kW mai mult fata de Z300 model 2018), completata de un raspuns rapid si cuplul scazut. Motocicleta Z400 va fi imediat reperata in trafic gratie detaliilor in stil sugomi: aspect incordat, varful pozitionat jos si coada ridicata. Construirea unui motor nou-nout a permis optimizarea dimensiunilor si eficientei acestuia, renuntandu-se la orice element in plus pentru a obtine un motor ingust si un sistem de racire cu minime tevi exterioare. Toate aceste eforturi au rezultat intr-o greutate totala de doar 167kg, cea mai usoara motocicleta in 2 cilindri din clasa sa. Pozitia verticala si ghidonul mai lat ofera o pozitie optima pentru un condus sportiv si dinamic.

Ninja 400 – Performanta sporita fata de modelul anterior gratie motorului mai puternic si sasiului considerabil mai usor. Pe langa un look modern si manevrabilitatea de precizie, motocicleta Kawasaki Ninja 400 se caracterizeaza printr-o pozitie de riding sportiva si este un model distractiv de pilotat.


Versys X-300 – Combina styling-ul de big bike adventure cu costuri reduse de intretinere. Indeplineste atat exigentele celor care cauta aventura, cat si ale celor care se deplaseaza zilnic pe strazile orasului.

Tag-uri

motociclete kawasaki, ninja 400, kawasaki z400, supernaked,