Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Access Motor

Access DRR 100 RACE White '17

Neinmatriculabil fara TVA
2360 EUR

TVA inclus
2808 EUR

Posibilitate factura externa

Access DRR 100 RACE White este unul dintre cele mai performante și mai iubite ATV-uri de copii din lume. Acesta este dotat cu un motor puternic de 89cc 9cp, șasiu robust, suspensii optimizate off-road cu o cursă lungă, completate de un design modern și atractiv. Access DRR 100 RACE White este foarte potrivit pentru curse și plimbări în medii off-road și oferă celor mici ocazia unei experiențe de pilotare antrenată în condiții de maximă siguranță.

ATV cu 2 ani garanție.

ATV de copii Access de vânzare și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 2 timpi
Putere : 9 CP
Capacitate : 89 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata CVT (fara marsarier)
Rezervor : 5 l
Racire : lichid
Transmisie : pe lant
Sistem pornire : electrica si manuala
Suspensie fata : independenta, brat dublu, amortizoare hidraulice
Suspensie spate : brat oscilant, amortizor hidraulic
Frana fata : 2 discuri 165mm
Frana spate : disc 220mm
Anvelopa fata : AT 19x6-10
Anvelopa spate : AT 18x9.5-8
Lungime : 1480 mm mm
Latime : 1110 mm mm
Inaltime : 980 mm mm
Greutate : 127 KG
Inaltime sa : 710 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2017
Culori : alb

Acces Motor este o companie infiintata in anul 2003 si este specializata in proiectarea si producerea de ATV-uri si quad-uri. Access Motor are un Departament de Cercetare si Dezvoltare propriu, cu tehnicieni si ingineri bine pregatiti, care concep tehnologii si motoare pentru ATV-uri. De asemenea, Deparatmentul de Productie si Controlul Calitatii este foarte bine organizat pentru garanta calitatea vehiculelor fabricate. Fiecare Atv este 100% verificat si incercat  atat in conditii reale cat si pe bancurile de testare pentru a se asigura ca toate caracteristicile tehnice (putere, viteza, cuplu, acceleratie si franare) corespund parametrilor nominali.

Toate vehiculele produse de Access Motor sunt aprobate EEC si sunt omologate pentru transportul a 2 persoane, se pot utiliza pe drumuri publice si sunt exportate in intreaga lume.