Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Bulldog

Bulldog B027 21X7-10

fara TVA
33 EUR

TVA inclus
39 EUR

Anvelopa off-road pentru ATV Bulldog B027 21X7-10.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Dimensiune anvelopa / janta : 21X7-10
Tip anvelopa : ATV - Off road

Bulldog este un producator de anvelope offroad performante pentru ATV-uri, UTV-uri, kart-uri si dirtbike-uri. Compania a testat si dezvoltat de-a lungul timpului anvelope impreuna cu unii dintre cei mai rapizi rideri de pe planeta si a folosit toata informatia castigata pentru a construi o gama larga de anvelope pentru o gama larga de aplicatii.

Bulldog furnizeaza anvelope pentru producatori si clienti din toata lumea, pentru echiparea de ATV-uri, kart-uri, buggy-uri si scutere. Iar gama de anvelope oferita este in continua crestere. Pentru a oferi cea mai buna calitate, Bulldog cerceteaza si testeaza constant atat modelele existente cat si noi modele, pentru a va oferi de fiecare data exact ce aveti nevoie. Chiar daca pilotati un ATV, un dirtbike, un UTV sau un kart, scopul Bulldog este sa va ofere cea mai buna solutie pentru echiparea cu anvelope a vehiculului dumneavoastra, la un pret accesibil.