Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki Ultra 310LX '19

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Fruntașul flotei Kawasaki, Ultra 310LX, nu este doar un skijet puternic și complet pregătit, acesta reprezintă cea mai mare reușită din punct de vedere ingineric și al desing-ului a brandului, având ca scop unic să ducă experiența riding-ului nautic la cel mai înalt nivel posibil. Echipat cu cel mai puternic motor al seriei, 1500cc 300cp cu supercharger oferă, alături de sistemul de propulsie prin jet, cea mai puternică și agresivă accelerație supunând astfel și cele mai dificile ape. Vopseaua metalică cu accente cromate alături de carenajul ușor dar dur cu formă zveltă și aerodinamică fac ca modelul de față să se remarce vizual în orice împrejurare, iar dotările unicate precum sistemul audio Jetsound, cu sunet puternic și clar, spațiul de depozitare al telefonului, etanș, cu cablu jack și USB și șaua LXuryseat rezistentă la căldură, o dotare ce debutează în lumea skijeturilor Kawasaki, fac ca acest model să se remarce și din punct de vedere al specificațiilor. Alături ce aceste adiții luxuriante se regăsesc și diverse sisteme electronice ce ajută la un control sporit și o manevrabilitate de top chiar și în cele mai dificile situații. Toate acestea laolaltă însumează cel mai performant model al seriei Kawasaki 2019, Ultra 310LX, un skijet creat de profesioniști pentru a reinventa cu totul experiența sporturilor extreme nautice dar și a plimbărilor ocazionale.

Caracteristici standard:

- motor cu injecție, 1498cc 300cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- spațiu impermeabil de depozitare gadget-uri, cu jack audio standard și conector USB
- sistem de propulsie prin jet
- ghidon reglabil cu 5 poziții
- instrumentație de bord complet digitală
- sistem electronic de control al supapelor de accelerație
- sistem audio Jetsound
- rezervor cu capacitate de 78L pentru autonomie crescută
- buton comutare mod normal/mod ”No Wake” (viteză maximă limitată la 8Km/h)
- 3 locuri
- mod ECO
- supercharger
- carenă rezistentă și foarte ușoară
- sistem de cruise control
- sistem electronic de control unghi duză propulsie
- șa LXuryseat, conturată pentru ergonomie ideală și confort sporit
- sistem asistență la viraje Kawasaki Smart Steering/SLO mode (KSS)
- pornire electrică
- greutate de 487Kg
- sistem Ergo-Fit

Skijet de vânzare și în rate.

Garanție 2 ani de zile.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri, 4 timpi, 16 valve, DOHC, cu supercharger
Putere : 300 CP
Capacitate : 1498 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 78 l
Racire : cu apa
Sistem pornire : Electric
Lungime : 3370 mm
Latime : 1195 mm
Inaltime : 1255 mm
Greutate : 487 KG
An : 2019
Culori : negru/verde
Tip skijet : Performance

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.