Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Ranger Diesel HD 1000 EPS '18

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Posibilitate factura externa

Polaris Ranger Diesel HD 1000 EPS este un SXS diesel 1000cc, remarcabil prin calitatea funcțiilor integrate în pachetul standard și prin calitatea designului robust, cu un caracter profund utilitar, pe culoarea verde și cu benă pe spate cu o capacitate de 454Kg. Acest model de SXS Polaris este dotat cu un motor Kohler Diesel cu 3 cilindri de 1018cc, 23.4cp, cuplat la o cutie automată de viteze de tip PVT H/L/N/R/P și sistem de tracțiune Pro-Lock On-Demand AWD/2W/VersaTrac Turf Mode, fiind astfel deosebit de fiabil și suficient de puternic pentru a vă putea folosi de el la sarcini de dificultate medie unde este necesar un vehicul de teren cu benă. Ceea ce separă acest model de altele din categoria din care face parte sunt sistemele electronice avansate pentru un plus de control la frânare, accelerare și la coborârea pantelor abrupte; toate acestea sunt completate de servodirecția electronica EPS și de suspensiile off road pentru un nivel ridicat de manevrabilitate. Toate acestea fac din Polaris Ranger Diesel HD 1000 EPS o opțiune convenabilă și performantă de SXS pentru lucru și este potrivit celor care își desfășoară munca zilnică pe teren și au nevoie de un partener sigur care să nu îi dezamăgească.

- motor Kohler Diesel, 3 cilindri, 1028cc, 23.4cp, injecție mecanică
- răcire cu lichid
- cutie de viteze automată PVT H/L/N/R/P
- tracțiune Pro-Lock On-Demand AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode
- suspensii față cu braț dublu de tip A, cursă de 254mm
- suspensii spate independente cu braț dublu de tip A, bară stabilizatoare, cursă de 254mm
- frâne hidraulice pe disc
- servodirecție electronică EPS
- sistem control frânare EBS
- sistem control la coborârea pantelor abrupte ADC
- benă spate cu o capacitate de 454Kg
- capacitate de tractare de 907Kg
- sistem de remorcare cu receiver și bilă de remorcare
- sistem detectare prezență pilot de tip Seat Belt Interlock
- afișaj analog și digital cu LCD de 51mm, Rider Information Center
- 3 locuri


Garanție 2 ani.
Disponibil și în rate.

Prețul si specificatiile afișate sunt pentru varianta cu omologare T1B (înmatriculabil la primărie).

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 3 cilindri, Kohler Diesel
Putere : 23.4 CP
Capacitate : 1028 cmc
Combustibil : diesel
Cutie de viteze : automata PVT H-L-N-R-P
Rezervor : 37.9 l
Racire : cu lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : brat dublu de tip A, cursa de 254mm
Suspensie spate : independenta IRS, brat dublu de tip A, bara stabilizatoare, cursa 254mm
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 26x9-R12
Anvelopa spate : 26x11-R12
Lungime : 2960 mm
Latime : 1520 mm
Inaltime : 1930 mm
Greutate : 670 KG
Garda la sol : 305 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2018
Culori : verde

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.