Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris RZR 170 '18

Neinmatriculabil fara TVA
4200 EUR

TVA inclus
4998 EUR

Posibilitate factura externa

Polaris RZR 170 este unul dintre cele mai performante UTV-uri de copii, partenerul perfect pentru un campion în creștere, echipat cu piese componente de înaltă calitate specifice mărcii Polaris și dotat cu un motor compact monocilindru în 4 timpi, EFI, capabil de 9.4cp, suficient pentru a îi oferi juniorului o porție serioasă de distracție la fiecare ieșire. Cutia de viteze automată PVT îi dă pilotului ocazia să se concentreze mai puțin la schimbarea treptelor de viteză și mai mult la drum și la manevrarea vehiculului, ocazia perfectă de a își forma deprinderi de pilotare responsabilă și să își exerseze abilități care îi vor fi cu adevărat utile mai tărziu, în off road sau pe șosele. Pachetul standard este completat de suspensii cu braț de tip A pe față și basculă pe spate, frâne puternice hidraulice pe disc, plase laterale de siguranță și un design agresiv moștenit de la modelele pentru adulți care îl va încânta cu siguranță pe cel mic. Toate acestea fac din Polaris RZR 170 o alegere perfectă pentru tinerii piloți de azi, campionii de mâine.

- motor monocilindru, 4 timpi, EFI, 9.4cp, 169cc
- răcire cu electroventilator
- cutie de viteze automată PVT F/N/R
- suspensii față cu braț de tip A, cursă de 127mm
- suspensii spate cu basculă, cursă de 127mm
- frâne hidraulice pe disc
- plase laterale
- faruri cu halogen
- scaun reglabil pentru pilot
- 2 locuri


Garanție 2 ani.
Disponibil și în rate.

 

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi, EFI
Putere : 9.4 CP
Capacitate : 169 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT F-N-R
Rezervor : 9.5 l
Racire : cu ventilator
Transmisie : pe lant
Suspensie fata : brat de tip A
Suspensie spate : bascula
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 19x7-R8
Anvelopa spate : 20x10-R9
Lungime : 2159 mm
Latime : 1219 mm
Inaltime : 1397 mm
Greutate : 241 KG
Garda la sol : 152 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2018
Culori : alb, albastru

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.