Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Traieste-ti Vara!

2020 Motocicleta Kawasaki Z H2


2020 Motocicleta Kawasaki Z H2
  27.04.2020

Kawasaki a introdus in sezonul 2020 motocicleta Z H2, un supernaked in stilul Sugomi caracteristic seriei Z, cu tehnologie greu de egalat. ADN-ul sportiv al Kawasaki se transmite modelului de fata combinand traditia naked-urilor din gama Z, nascuta cu apoape cincizeci de ani in urma, cu tehnologia sofistica a lui H2.

Motorizarea solida 998cmc cu supercharger, 4 cilindri in linie, DOHC, 16 valve, este capabila sa furnizeze 197 cai putere (147.1 kW {200 PS} / 11,000 rpm). In ciuda puterii mari, Z H2 este o motocicleta usoara, compacta, ce ofera o acceleratie intensa.

Sistemul electronic avansat include tehnologii precum KTRC, KCMF si KIBS, Cruise Control si KQS (Kawasaki Quick Shifter - pentru schimbare rapida a vitezelor), alaturi de 3 moduri de putere plus moduri de pilotare integrate usor de selectat in functie de necesitatile riderului. Toate acestea contribuie la o manevrabilitate de top indiferent de viteza, astfel incat motocicleta Z H2 va fi o prezenta dominanta pe asfalt.

Merita sa amintim si alte echipamente din dotarea noii motociclete Kawasaki: cadrul Trellis usor si compact, cu rol in cresterea manevrabilitatii si stabilitatii la viteze inalte; ambreiajul Assist & Slipper Clutch; ghidon modern; lumini LED, conectivitate smartphone.

Sunt disponibile 3 scheme de culoare distincte pentru acest nou model din lineup-ul de motociclete Kawasaki 2020:  Metallic Spark Black / Metallic Graphite Gray / Mirror Coated Spark Black; Metallic Matte Carbon Gray / Metallic Flat Spark Black si Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black.

 

Tag-uri

motocicleta 998cc, kawasaki z h2, motocicleta, supernaked, motociclete kawasaki,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate