Leatt prezinta casca 3.0 Enduro

Leatt prezinta casca 3.0 Enduro

29.06.2023

Leatt a introdus noua casca 3.0 Enduro. Cu versatilitate fara egal si inovatie, designul 3 - in - 1 inseamna ca poate fi purtata ca o casca open face pentru trail riding lejer sau in stil jet cu protectii peste urechi pentru acoperire extra, precum si ca o casca clip on pentru protectie maxima. 

Daca esti un pasionat de ciclism montan si vrei sa te echipezi corespunzator, este important sa acorzi o importanta marita castii pe care o porti. Iti recomandam sa optezi pentru una pe marimea potrivita. Te poti orienta cu incredere pentru modelele de casti bike Leatt

Leatt 3.0 Enduro - O casca, trei nivele de protectie pentru orice traseu

Protectie 3 in 1 pentru zona capului. Casca Leatt 3.0 Enduro a primit Premiul pentru Design si Inovatie 2023, remarcandu-se in categoria de echipamente offroad. Design & Innovation Award reprezinta o recunoastere oficiala din partea expertilor in domeniu si este mai mult decat un titlu sau un rand de aplauze pentru brandurile castigatoare, fiind un reper pentru realizarile deosebite in ceea ce priveste produsele de top ale industriei de biciclete. Este premiul suprem care testeaza in mod decisiv produsele in lumea reala pentru a ajunge la un verdict corect. 

Tehnologia turbinei 360°. Castile Leatt combat fortele in trei moduri diferite: 
- Protectia la rotatie cu Tehnologia Turbinei 360°
Discurile de turbina proiectate optim permit castii sa se miste usor pe cap la impact, reducand acceleratia maxima catre cap si creier.
- Protectie la impact redus cu Tehnologia Turbinei 360°
Materialul special de absorbtie a energiei din turbine absoarbe energia de impact scazuta asociata cu comotia.
- Protectie ridicata la impact cu spuma de impact
Captuseala din spuma pentru impactul castii absoarbe energie la impact puternic.
Tehnologia Turbinei 360° scade acceleratia de rotatie si fortele G liniare, reducand forta de impact si scazand riscul de comotie.

Tehnologia Turbinei 360° dezvoltata de Leatt este un design de siguranta revolutionar. Fabricate dintr-un material care absoarbe energie, discurile turbinei adapostite in casca imbunatatesc siguranta pilotului prin reducerea energiei de impact scazut, asociate cu comotia cerebrala si acceleratia de rotatie a creierului.

Alte caracteristici: 

  • POWERBRIDGE - Constructie superioara pentru o mai mare distributie a sarcinii. 
  • Port pentru ochelarii la soare - amplasat la spate, permite depozitarea in siguranta a ochelarilor. 
  • Catarama FIDLOCK - sistem de inchidere magnetic. 
  • Barbie detasabila (sistem push-button)
  • Sistem de potrivire. 

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu orice informatii legate de echipamente bike si va pot ajuta sa faceti cea mai buna alegere cand vine vorba de casti, ochelari, pantaloni, bluze, manusi, platose, rucsaci de hidratare etc. 


Leatt a introdus recent casca 3.0 Enduro in colectia sa de echipamente, o casca revolutionara din punct de vedere al performantei si al confortului.

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult