Noul troliu Polaris Pro HD

Noul troliu Polaris Pro HD

27.03.2018

Polaris lanseaza un nou model de troliu cu posibilitatea de recuperare rapida a coardei, integrandu-l actualei linii PRO HD Winch, un produs de top care va fi disponibil pentru modelele de UTV-uri PolarisSPORTSMAN si ACE.

Prin intermediul caracteristicii Rapid Rope Recovery, franghia este re-bobinata de cinci ori mai repede decat treapta inferioara, permitand pilotilor de vehicule 4x4 off road tip UTV sa revina rapid pe trasee si sa continue calatoria catre destinatia dorita. Acest nou troliu va deveni o dotare standard din linia PRO HD Winch pentru urmatoarele game de modele: RANGER, RZR, GENERAL, SPORTSMAN si ACE.

Facilitatea Rapid Rope Recovery a fost dezvoltata respectandu-se un proces riguros de testare, principala prioritate a producatorului constand in mentinerea calitatii si durabilitatii.

 

Lineup-ul de trolii Polaris PRO HD este, de asemenea, echipat cu control wireless si detine o caracteristica de auto-oprire a bobinei. Ofera longevitate si usurinta in utilizare, inclusiv in cele mai dure conditii.

Prin amplele teste efectuate in medii dificile pe parcursul a mii de ore, inginerii Polaris au extras informatii esentiale pentru a realiza o serie de imbunatatiri semnificative:

- transmisie: producatorul a revizuit de multe ori materialele din angrenaj, studiind duritatea si detaliile profilului angrenajului cu scopul de a regla efortul de deplasare si pentru a facilita schimbarea vitezelor in pozitie corecta de fiecare data;

- telecomanda fara fir: dupa ce pilotul a incheiat trolierea, este ideal sa poata ghida optim franghia pe masura ce se desfasoara re-bobinarea.

- oprirea automata (Auto Stop): cand coarda revine in pozitie, troliul se opreste.

- cutie de receptor wireless: Polaris, fidel politicii de a veni in intampinarea celor mai exigente criterii ale clientilor, a dorit sa se asigure ca troliul va functiona fara probleme chiar si in conditii de apa si noroi.

Polaris Pro HD Winch Lineup – preturi incepand de la $549.99

Gama de trolii cu recuperare rapida a coardei (Rapid Rope Recovery) va fi disponibil la dealerii autorizati din aprilie

Lista completa de caracteristici standard:

  • Rapid Rope Recovery
  • Tehnologia Auto Stop
  • Telecomanda Wireless
  • Sfoara sintetica Premium de 15.24 metri (50 feet)
  • Motor cu magnet permanent etans
  • Transmisie sigilata
  • Controler de mare putere
  • Placile integrate si cele de montare asigura o potrivire perfecta
  • In functie de vehicul, poate necesita un cablu de conectare a bateriei.

 

Compania ATVROM, in calitate de distribuitor autorizat de ATV-uri si UTV-uri provenind de la producatori de top pe plan mondial, pune la dispozitia clientilor interesati inclusiv consumabile, echipamente si diverse accesorii precum troliimarcile ComeUp si Warn.

 

 

Te-ar putea interesa si:

KTM ofera garantie extinsa pentru modelele Street

KTM va oferi tuturor posesorilor de modele 2024 LC8c, LC8 STREET si TRAVEL posibilitatea de extinde perioada de garantie oficiala, in unele cazuri pana la aproape dublu. Doar cu o lucrare de service la un dealer autorizat KTM, riderii pot beneficia d...

Citeste mai mult